Fíkoviny

Vaše okno do světa celebrit

Helena Vondráčková slaví 60 let na scéně. Jak dlouho ještě plánuje zpívat?

Datum: 29. 5. 2024

Helena Vondráčková, slavná česká zpěvačka, slaví letos 60 let na hudební scéně. U příležitosti tohoto jubilea otevřela v pražském Tančícím domě výstavu, která mapuje její dlouhou a úspěšnou kariéru.

V nedávném rozhovoru pro agenturu TASR prozradila, že hodlá zpívat, dokud bude zdravá a bude o ni zájem. Navíc se pochlubila novým albem, na kterém představuje moderní verze svých největších hitů. Její nedávné turné na Slovensku bylo obrovským úspěchem, publikum zpívalo její písně a atmosféra byla skvělá.

Vondráčková také zmínila, že plánuje nadále koncertovat a pracovat na nových projektech. Přiznala, že láska k hudbě a podpora fanoušků jsou pro ni obrovskou motivací. Zároveň však zdůraznila důležitost zdraví a dobré kondice pro pokračování v kariéře.

Helena Vondráčková se narodila 24. června 1947 v Praze rodičům Blaženě a Jiřímu Vondráčkovým. Své dětství strávila ve východočeských Slatiňanech společně s bratrem Jiřím a sestrou Zdenou, která pochází z předchozího manželství její matky. V současnosti žije v obci Řitka, která se nachází v okrese Praha-západ.

Helena Vondráčková je skutečnou legendou české hudební scény a její přínos k populární hudbě je nepopiratelný. Její plány na další roky slibují, že bude pokračovat ve své inspirativní a energické cestě.

Zdroj: Wikipedia, stars24.cz, redakce