Fíkoviny

Vaše okno do světa celebrit

Nutribullet: Jeden mixér, tři funkce – Vaše nová kuchyňská výbava

Datum: 4. 10. 2024

Když se řekne Nutribullet, většina z nás si představí spolehlivý a výkonný mixér, který připraví smoothie během několika vteřin. Ale věděli jste, že Nutribullet nabízí mnohem více než jen nápojový mixér?

S moderní variantou tohoto přístroje získáte nejen výkonný mixér, ale i praktický food processor a speciální nádobu na smoothie. To vše na jedné základně. Pojďme se podívat, jak vám tento pomocník může usnadnit práci v kuchyni.

Mixér, nádoba na smoothie a food processor

1. Klasický mixér

Základní nástavec Nutribulletu vás nezklame. Když potřebujete rychle rozmixovat ingredience na omáčky, polévky nebo třeba drtit led do letních drinků, tento nástavec vás nezklame.

Stačí přidat suroviny, zapnout a za pár vteřin máte výsledek, na který byste s běžným mixérem čekali mnohem déle.

2. Nádoba na smoothie

Jste fanouškem smoothie? S Nutribulletem to jde ještě snadněji. Tento mixér na smoothie je navržen tak, aby se v něm dokonale rozmixovalo ovoce, zelenina nebo ořechy do hladké konzistence.

Navíc s uzávěrem na pití je nádoba připravená na cestu, takže si můžete dát svůj nápoj zdraví kdykoli a kdekoli.

3. Food processor

Zpracování jídla nikdy nebylo snadnější. Food processor se postará o sekání zeleniny, výrobu těsta nebo dokonce přípravu domácího hummusu.

Pokud jste dosud používali tradiční kuchyňské nástroje na sekání nebo míchání, víte, jak zdlouhavá a namáhavá může tato práce být. S tímto nástavcem ale všechno zvládnete rychle a efektivně.

Proč si vybrat Nutribullet?

Nutribullet není jen dalším obyčejným pomocníkem v kuchyni – jde o víc než jen stolní mixér. Jedná se o multifunkčního pomocníka, který kombinuje ty nejlepší věci z moderních technologií.

S jednou základnou a třemi nástavci ušetříte místo v kuchyni, čas při přípravě pokrmů a zároveň dostanete profesionální výsledky.

Jednoduchá údržba, snadné ovládání a design, který se hodí do každé kuchyně – to vše dělá z Nutribulletu jednoznačnou volbu pro všechny, kteří rádi experimentují s jídlem.