Fíkoviny

Vaše okno do světa celebrit

Olivia Culpo ukázala zásnubní prsten od snoubence Christiana McCaffreyho

Datum: 13. 4. 2023

Třicetiletá modelka se pochlubila zásnubním prstenem od svého 26letého snoubence Christiana McCaffreyho, jak uvádí server People.

Olivia Culpo dala lidem možnost spatřit šperk, kterým ji McCaffrey 2. dubna v Utahu požádal o ruku. Fotografie zveřejnila ve svém příspěvku na Instagramu.

Culpo a McCaffrey poprvé vyvolali zvěsti o románku již v květnu 2019, kdy McCaffrey lajkl fotografii, kterou Culpo zveřejnila na Instagramu. O několik měsíců později byli oba vyfotografováni na společné dovolené v Mexiku.

„Je prostě nejlepší, mám pocit, že je opravdu vším, co jsem si kdy mohla přát,“ řekla Culpo loni v listopadu v rozhovoru pro časopis Entertainment Tonight. „Takže se nikdy nemusím o nic starat. Myslím, že to byl důvod, proč jsem nechtěla chodit se sportovcem, bez urážky, protože je tam určitá pověst.“

Culpo pokračovala: „Prostě pochází ze skvělé rodiny. V tomto ohledu máme hodně společného. Mám pocit, že podle lidí, kteří člověka vychovávají, poznáte, jaký je, a já mám jeho rodiče moc ráda. Mají skvělý vztah.“

A přestože Culpo a McCaffrey musí během fotbalové sezony trávit čas odděleně, již dříve řekla magazínu People, že jejich pouto je postaveno na silné víře.

„Myslím, že každý vztah vás toho o sobě hodně naučí, a já si teď rozhodně vážím svého vztahu, který bych nikdy neměla kvůli všem svým předchozím zkušenostem,“ řekla.

Zdroj: people.com, redakce

Napsat komentář